La Reine

La Reine

Schrale droge handen, ruwe plekken, kloofjes of jeuk tussen je tenen. Dat betekent vaak blijven smeren, terwijl de verlichting maar tijdelijk is. Voor velen is dit herkenbaar.

La Reine maakt van 100% pure honing afkomstig van nectar uit bloemen van Hollandse bodem, van zuivere bijenwas en 100% plantaardige essentiële oliën de beste honingcrèmes voor een goede huidverzorging. De crèmes bevatten geen parabenen, geen siliconen, geen kleurstoffen en geen minerale oliën en zijn gemaakt met respect voor mens en, dieren en het milieu.

  • Honing Handcrème met een vleugje mandarijnolie voor het verzorgen, verzachten en beschermen van de extreem droge huid en schrale huid
  • Honing Voetcrème met de verfrissende geur van lavendel & citroengras, trekt snel in en voelt heerlijk zacht aan. Voor extreem droge voeten en brandende voeten na een lange dag staan of lopen.
  • Propoliscrème met honing is voor onder andere de rode huid, schilferige huid en kan worden ingezet al een eerste hulp crème waardoor het een basisproduct is voor ieder huishouden!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren